bakelitovy telefon Tesla renovace
- staré telefony a náhradní díly

Starožitné a vintage telefony na prodej.

Bakelitové, starožitné a vintage telefonní přístroje na prodej – info.

Bakelitové, starožitné, vintage a retro telefonní přístroje v původním, nálezovém stavu.

Tyto telefonní přístroje nabízím v původním nálezovém stavu, bez záruky na kompletnost. Telefony nejsou vyčištěné, funkčnost není testovaná. Jsou určené k renovaci, pro sběratele, případně jako dekorace. Stav telefonů odpovídá stáří a použití a je patrný na fotografiích. Případné praskliny, či jiná viditelná poškození jsou uvedeny v popisu jednotlivých přístrojů.

Bakelitové, starožitné a vintage telefonní přístroje po renovaci.

Starožitné telefonní přístroje po renovaci jsou kompletní a plně funkční. Vezměte ale v úvahu, že vzhledem k odlišným technickým parametrům nejsou kompatibilní se současnou telefonní sítí. Je možné je používat pouze po připojení k příslušné telefonní ústředně. Renovované telefony jsou určeny pro sběratele, jako rekvizita, či jako dekorace, případně pro prezentaci. Všechny díly renovovaných telefonních přístrojů jsou originální, nemusí však vždy být původní. Je třeba vzít v úvahu opravy formou výměny součástek v době, kdy byl přístroj v používání. Pokud není uvedeno jinak, je u všech renovovaných starožitných telefonů nově instalovaná dobová replika přívodní a mikrotelefonní šňůry. Renovované telefony vypadají skvěle z normální pozorovací vzdálenosti. Vzhledem k tomu, že se jedná o skutečné starožitné přístroje, při pohledu zblízka na nich mohou být patrné známky používání.

Zasílám prostřednictvím ZÁSILKOVNY (posílám v bublinkové obálce, nebo kartonu, aby se staré náhradní díly nepoškodily při přepravě).

Doručení na vybrané výdejní místo:

– 98 Kč balíček do 5 kg, 175 Kč balíček nad 5 kg

Doručení na adresu

– 118 Kč balíček do 5 kg, 185 Kč balíček nad 5 kg

Pokud budete mít zájem o více kusů, poštovné bude upraveno dle celkové hmotnosti či velikosti balíku.

Od 1. 10. 2023 je pozastaveno odesílání objednávek v rámci ČR prostřednictvím České pošty. Pokud však preferujete doručení Českou poštou (doporučený dopis, balík do ruky, balík do ruky, či Balíkovnu), je možné po předchozí dohodě.

Zanechat Odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.