casopis domaci dilna 1921 prodam - noviny, časopisy, kalendáře
- noviny, časopisy, kalendáře

Časopis Domácí dílna ročník VII. na prodej.

Domácí dílna, časopis pro domácí práci rukodílnou, z roku 1921 až 1922.

Časopis Domácí dílna, řídí inž. Jaroslav Jindra, ministerský inspektor průmyslového školství. Nákladem firmy Šolc a Šimáček spol.s.r.o..

Domácí dílna rok 1921 č. 1.

Navijáček pro rybáře. Skladná třídílná zástěna. Reostat k promítací obloukovce. Elektrický koberec. Elektrická závora. Vážky. Nádobka na spaření čaje. Fysikální přístroje a pokusy (strunový přerušovač). Spirálové reostaty. Elektrická spoušť k hodinám.

16 stran + obálka

Domácí dílna rok 1921 č. 2.

Elektromotorek na pohon šicího stroje. Lis na ovoce. Stavěcí výstružník. Hákový klíč přeměňovací. Kleště na trubky. Malá ruční svěračka. Fysikální přístroje a pokusy (elektrická pec). Niklovací lázeň. Pocínovaní pánví a kotlíků. Tmel na upevnění kovových předmětů do porcelánu. Příprava papíru pro modré kopie.

16 stran + obálka

Domácí dílna rok 1921 č. 3.

Bobsleigh. Elektromotorek na pohon šicího stroje. Mísy pod květiny. Řehtačka. Fysikální přístroje a pokusy (induktorium s vyměnitelnými přerušovadly). Leptání kovů.

16 stran + obálka

Domácí dílna rok 1921 č. 4.

Elektromagnetický voltmetr a ampérmetr domácí výroby. Bobsleigh. Podchycovací lišta pro přístroj fotografický a stolek stereoskopický. Elektromotorek na pohon šicího stroje. Nástrčný klíč.

16 stran + obálka

Časopis má v hřbetu natržené desky.

Domácí dílna rok 1922 č. 5.

Dětský kočárek. Elektromagnetický voltmetr a ampérmetr domácí výroby. Mísy pod květiny. Kuřácký, šachový a čajový stolek. Skalka do akvaria. Fysikální přístroje a pokusy (tři různá provedení Teslova transformátoru). Elektrické zapalovadlo doutníků. Určení ohniskové vzdálenosti čoček. Modré diapositivy. Mléčné zabarvení elektrických žárovek. Cídění mramoru.

16 stran + obálka

Staré časopisy Domácí dílna z roku 1921 až 1922 jsou v nálezovém stavu, nečištěné. Stav jednotlivých kusů odpovídá jejich stáří a použití, je patrný na fotografiích. Pokud budete mít o některá čísla zájem, kontaktujte mne, prosím, pomocí komentáře na konci této stránky.

Cena za jeden časopis je 60 Kč + poštovné.

V odkazu staré tiskoviny na prodej naleznete bližší informace a aktuální ceny poštovného.

Pokud budete mít zájem o více kusů, poštovné bude upraveno dle hmotnosti celkové. Cena poštovného je platná k datu zveřejnění nabídky. Vzhledem k tomu, že ceny i poštovní podmínky se velmi často mění, prosím, kontaktujte mne ohledně ceny aktuální.

2 komentáře

  • Miroslav Šrol

    Dobrý večer,
    zaujala ma Vaša ponuka všetkých 5 čísiel. Poprosím info o počte strán na číslo.
    Oznámte mi prosím cenu + poštovné v € (už sme spolu „obchodovali“).
    Ďakujem a pozdravujem
    M. Šrol, Bratislava

Zanechat Odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.