drevene spulky ve vintage stylu
PROJEKTY

Malé dřevěné špulky na krajky.

Pokračuji v úklidu krabice s kraječkami a k papírovým cívkám přidávám dřevěné špulky.

Když jsem si znovu přečetla minulý článek o krajkách, napadlo mě, že jsem to možná trošku přehnala. To prosím byla lehká nadsázka, to o té krabici s navolno uloženými krajkami! Nemám až tak strašný krajkový chaos, jak to asi vypadalo podle obrázku. Je to jen takový polozmatek, některé krajky měly své místo na kartonu. Ale ani tak to nevypadalo moc pěkně.

Pár kousků jsem už navinula na kartonové cívky,

a aby krajková společnost byla pěkně různorodá, připravila jsem pro další kraječky špulky dřevěné.

Nové kulaté špulky jsem napatinovala, přebrousila a přelakovala. Etikety jsou dle mého návrhu, také patinované, vše v světle hnědých odstínech. Každá špulka má jiný, nebo alespoň trošku jiný nápis, nerada totiž dělám dvě úplně stejné věci. Etikety jsou inspirované skutečnými starými špulkami na nitě.

Dřevěné špulky oblečené do krajek budou další ozdobou mé budoucí, úhledně uspořádané, krabičky na šitíčko. A protože mám ještě další krajkové bezdomovce, pokračování příště.

A jako vždy jsem připravila dřevěné špulky ve vintage stylu i pro Vás.

P.S.

Přestože jsem už kdysi psala, že až budu příště dělat etikety, tak budou česky, nějak to nevyšlo. Bohužel jsem u nás v Česku nenašla dostatek inspirace. Nevím čím to je. Jestli u nás nejsou sběratelé vintage kousků, nebo jsou a nechlubí se? Nikdo nesbíráte staré lahvičky, nůžky, formičky, klíče, šátky, obaly od čokolády, kuchyňské váhy, staré mince, nebo něco jiného? Máte-li stránky s podobným zaměřením, dejte vědět!

Zanechat Odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.